adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Vakantiehuisjes Overijssel

De leukste vakantiehuisjes Overijssel boekt u bij camping de Blekkenhorst!

Bij camping de Blekkenhorst kunt u prachtige vakantiehuisjes Overijssel boeken. Camping de Blekkenhorst beschikt namelijk over een groot aantal prachtige vakantiehuisjes voor 4 personen maar ook voor 6, 8 of zelfs 10 personen! U kunt dus met het hele gezin of met uw vrienden op vakantie bij camping de Blekkenhorst. Beleef een onvergetelijke vakantie in één van de vakantiehuisjes Overijssel.

De vakantiehuisjes Overijssel van camping de Blekkenhorst zijn prachtig. Deze zijn uiteraard volledig ingericht en ook is er een complete inventaris aanwezig. U hoeft dus geen eigen spullen mee te nemen! Wel is het verplicht om op de bedden een hoeslaken, dekbedovertrek een een kussensloop te gebruiken. U kunt deze zelf meenemen van thuis, maar u kunt deze ook bij ons huren wanneer u geen zin heeft om dit ook mee te moeten nemen.

In een aantal vakantiehuisjes Overijssel zijn honden toegestaan, in een aantal dus niet. Neemt u uw hond mee naar onze vakantiehuisjes Overijssel? Vraag dan naar een huisje waar honden zijn toegestaan.

In onze vakantiehuisjes komt u niets tekort. U zult een heerlijke vakantie beleven met het hele gezin. Niemand zal zich vervelen want er wordt veel georganiseerd op de camping. U kunt samen met het hele gezin genieten van de geweldige activiteiten die georganiseerd worden door het animatie team. Hierbij kunt u denken aan activiteiten als: sport en spel, workshops, familieactiviteiten, musicals, knutselen, theater, shows en avondspelen. Ook kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad of kom gezellig een middagje midgetgolfen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook op de ruime velden gezellig een potje voetballen, volleyballen, badmintonnen en nog veel meer! Ook zijn er natuurlijk speeltoestellen voor de kinderen. Een complete vakantie boekt u bij camping de Blekkenhorst.

Bent u benieuwd naar onze camping? Neem gerust contact op met ons. We staan u graag te woord!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: