adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Speeltuin Overijssel

Camping de Blekkenhorst heeft een prachtige speeltuin Overijssel!

Bent u op zoek naar een camping waar uw kinderen een geweldige tijd kunnen beleven? Dan moet u bij camping de Blekkenhorst zijn. Onze camping heeft een prachtige speeltuin Overijssel. In deze speeltuin kunnen uw kinderen zich uren vermaken. Zij kunnen heerlijk klimmen en klauteren, zandkastelen bouwen en schommelen. Bij camping de Blekkenhorst beleven u en uw kinderen een heerlijke vakantie!

Uw vakantie wordt compleet op een camping met speeltuin.  Uw kinderen zullen zich namelijk geen minuut vervelen op onze camping. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere activiteiten en voorzieningen behalve de speeltuin . U en uw kinderen kunnen namelijk ook heerlijk zwemmen in het buiten zwembad op de camping. Beleef een heerlijke en onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Verder is er ook een geweldig animatieprogramma voor jong en oud. Niemand zal zich vervelen met het geweldige animatieprogramma op de camping. Er worden leuke activiteiten georganiseerd als: sport en spel, workshops, familieactiviteiten, musical, knutselen, theater, shows en avondspelen.

Bij camping de Blekkenhorst kunt u prachtige kampeerplaatsen met privé sanitair huren. U heeft dan een eigen sanitaircabine met douche, toilet en wastafel. U heeft alle gemakken van een hotel bij uw kampeerplaats! Bij camping de Blekkenhorst kunt u ook prachtige accommodaties huren als u niet zo van kamperen houdt. U kunt één van onze vakantiehuisjes, chalets of stacaravans huren. Deze zijn te boeken voor 4 tot maximaal 10 personen. U kunt dus met het hele gezin, met familie of met vrienden op vakantie bij camping de Blekkenhorst! Er is voor iedereen een geschikte vakantie te vinden bij onze camping.

Nadat uw kinderen heerlijk hebben gespeeld in de speeltuin Overijssel kunt u heerlijk gaan fietsen en wandelen in de omgeving. De omgeving van de camping is namelijk prachtig!

Kortom een complete vakantie boekt u bij camping de Blekkenhorst.

      

Speeltuin overijssel


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: