adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Privé sanitair camping

Bij camping de Blekkenhorst boekt u privé sanitair camping!

Voor een comfortabele vakantie boekt u bij camping de Blekkenhorst een geweldige vakantie met privé sanitair. U ervaart dan alle gemakken van een eigen badkamer op de camping! Houdt u van kamperen maar wilt u ook graag enige luxe? Dan is dit de oplossing voor u!

Camping de Blekkenhorst heeft privé sanitair op iedere kampeerplaats. Dit houdt in dat u een eigen sanitaircabine bij uw kampeerplaats heeft. Hierin zit een douche, toilet en wastafel. U heeft dus alle gemakken bij de hand voor een comfortabele vakantie met uw gezin! En dit alles op een prachtige camping in een prachtige omgeving. Camping de Blekkenhorst ligt namelijk in de Twentse Hooilanden: een prachtig gebied. Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen en genieten van wat de natuur u te bieden heeft.

Op een privé sanitair camping komt u niets tekort. Er zijn vele voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. Kom bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het buiten zwembad. Hier kunnen u en uw kinderen heerlijk zwemmen en genieten van de vakantie. Bovendien kunt u ook gezellig een middagje komen midgetgolfen of geniet van de geweldige activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie bij camping de Blekkenhorst.

Kortom, een complete en ontspannen vakantie beleeft u bij camping de Blekkenhorst. Bekijk ons aanbod en boek gelijk! Wilt u meer weten over de camping? Neem gerust contact op met ons of kom eens langs.

Familiecamping Overijsel

 

 

 

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: