adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Luxe camping Overijssel

Comfortcamping de Blekkenhorst: een prachtige luxe camping Overijssel!

Bent u op zoek naar een luxe camping Overijssel? U bent bij comfortcamping de Blekkenhorst aan het juiste adres. U beleeft op onze camping een heerlijke en ontspannen vakantie op een kampeerplaats voorzien van alle luxe van een hotel. Op onze luxe camping Overijssel boekt u namelijk kampeerplaatsen met eigen sanitair! U heeft dus bij uw kampeerplaats een eigen sanitaircabine met douche, wc en wastafel. U hoeft dus nooit te wachten in de toiletgebouwen wanneer u aan de beurt bent! Bovendien hoeft u ook niet steeds uw toiletspullen mee te nemen naar het toiletgebouw, want u kunt direct bij aankomst uw spullen installeren in uw eigen sanitaircabine.

Op onze luxe camping Overijssel komt u dus niets tekort! Houdt u van kamperen maar ook wel van enige luxe? Dan is dit de oplossing voor u. U kunt heerlijk genieten van uw vakantie tijdens het kamperen bij onze luxe camping Overijssel.

Op een luxe camping Overijssel verwacht u natuurlijk ook goede voorzieningen! Dit is zeker het geval bij camping de Blekkenhorst. U kunt genieten van de vele voorzieningen en faciliteiten die u worden aangeboden. U kunt samen met uw kinderen heerlijk zwemmen in het buitenzwembad op de camping. Heerlijk tijdens een warme zomerdag! Bovendien kunt u ook gezellig een middag midgetgolfen! Camping de Blekkenhorst heeft namelijk ook midgetgolf! Leuk voor het hele gezin.

Verder is er natuurlijk ook een geweldig animatieprogramma voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan sport en spel, workshops, musicals, theater, avondspellen, knutselen en nog veel meer! Uw kinderen zullen zich zeer goed vermaken en wanneer zij plezier hebben, heeft u dat toch ook? Boek daarom uw vakantie bij comfortcamping de Blekkenhorst! De leukste en mooiste luxe camping Overijssel! 

Boek een onvergetelijke vakantie bij ons! Kom gerust eens een keer langs of neem contact op met ons!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: