adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Fietsen Overijssel

Boek een vakantie bij camping de Blekkenhorst en kom fietsen Overijssel!

Tijdens uw vakantie bij camping de Blekkenhorst kunt u heerlijk fietsen Overijssel. U beleeft een onvergetelijke vakantie vol met geweldige activiteiten, voorzieningen, faciliteiten en een prachtige omgeving. Bij camping de Blekkenhorst komt u niets tekort. Kom daarom fietsen Overijssel!

Fietsen Overijssel is leuk voor jong en oud. De omgeving van de camping is prachtig waardoor u een heerlijke vakantie zult beleven. De camping ligt in de Twentse Hooilandeneen prachtig gebied! Hier kunt u huren fietsen en wandelen door de prachtige omgeving. U fietst langs prachtige rivieren (de Regge en de Vecht) door mooie bossen en langs gezellige dorpjes. Tijdens fietsen Overijssel zult u uw ogen uitkijken en absoluut genieten van hetgeen de natuur u te bieden heeft.

Naast fietsen Overijssel wilt u natuurlijk tijdens uw vakantie ook wat anders doen! U kunt ook heerlijk zwemmen op de camping. De camping beschikt over een prachtig buiten zwembad waar u, samen met uw gezin, heerlijk kunt zwemmen. Bovendien kunt u ook gezellig een middag komen midgetgolfen. De camping beschikt ook over midgetgolfbanen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met vele speeltoestellen waar zij lekker kunnen klimmen en klauteren, schommelen en nog veel meer.

Komt u fietsen Overijssel? Boek dan één van onze kampeerplaatsen met privé sanitair. U heeft dan een privé sanitaircabine bij uw kampeerplaats. U heeft dus een eigen douche, toilet en wastafel. Natuurlijk kunt u ook een accommodaties boeken voor het hele gezin. U boekt al voordelig een accommodaties voor maximaal 10 personen. Er is voor iedereen dus een passende vakantie te vinden bij camping de Blekkenhorst.

Bent u benieuwd naar onze prachtige camping in Overijssel? Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen of boek gelijk. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met ons. We staan u graag te woord.

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: