adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Comfort camping Overijssel

Boek uw vakantie bij onze comfort camping Overijssel!

Comfort camping Overijssel: De Blekkenhorst is de leukste camping voor het hele gezin. Boek uw vakantie dus bij ons en beleef een heerlijke en comfortabele vakantie bij onze camping in Overijssel. U kunt hier heerlijk kamperen op een luxe camping, niemand hoeft zich te vervelen bij camping de Blekkenhorst. Bovendien heeft u bij onze comfort camping Overijssel alle luxe van een hotel. Bent u benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan verder!

Camping de Blekkenhorst is een prachtige comfort camping Overijssel. U heeft namelijk bij elke kampeerplaats een eigen privé sanitaircabine. U hoeft dus nooit naar het toiletgebouw te lopen me uw toilettas! Bij aankomst kunt u zo uw toiletspullen in uw sanitaircabine neerzetten! In deze sanitaircabine op onze comfort camping Overijssel heeft u een eigen douche, toilet en wc. U heeft dus alle gemakken bij uw kampeerplaats. Bovendien staat u ook op een ruime kampeerplaats waar u alle ruimte heeft om te genieten van een comfortabele vakantie.

Bent u op zoek naar een comfort camping Overijssel? Zoek dan niet verder maar bekijk ons aanbod! Wilt u met eigen ogen zien wat wij te bieden hebben? Kom dan gerust een keer langs en proef de gezellige sfeer op onze camping. Bovendien kunt u dan alles vragen wat u wilt weten.

Komt u met uw hele gezin naar onze comfort camping Overijssel? Ook voor de kinderen is er veel te doen en veel te beleven. Zij kunnen heerlijk zwemmen in het openlucht zwembad of genieten van de leuke acitviteiten georganiseerd door het animatieteam. Niemand zal zich vervelen.

Houdt u niet zo van kamperen? Ook dat is geen probleem bij camping de Blekkenhorst. U kunt namelijk ook stacaravans, huisjes of chalets huren! Deze huisjes zijn geschikt voor 4 personen, 6 personen, 8 personen en zelfs 10 personen! Bij camping de Blekkenhorst is voor iedereen een geschikte vakantie te vinden!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: