adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping zwembad Overijssel

De leukste vakantie beleeft u bij een camping met camping zwembad Overijssel

Bent u aan het kijken voor een geschikte camping voor uw vakantie? Dan bent u vast op zoek naar een camping met camping zwembad Overijssel. Uw vakantie wordt compleet wanneer er een camping zwembad Overijssel aanwezig is. Boek dus snel uw vakantie bij camping de Blekkenhorst en geniet van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

U kunt heerlijk met uw kinderen zwemmen in het camping zwembad Overijssel. U en uw kinderen zullen zich uren vermaken in het buiten zwembad bij camping de Blekkenhorst. Ook kunnen uw kinderen zich uren vermaken op de speeltoestellen op de camping. Daarnaast is er ook genoeg ruimte op de velden voor een potje voetbal, volleybal of badminton. U ervaart het echte camping gevoel bij camping de Blekkenhorst.

Naast een camping zwembad Overijssel is er natuurlijk ook een geweldig animatieteam voor jong en oud. Het animatieteam organiseert geweldige activiteiten voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan activiteiten als: sport en spel, workshops, familieactiviteiten, musical, knutselen, theater, shows en avondspelen. U en uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen met deze geweldige activiteiten.

Op onze camping met camping zwembad Overijssel kunt u heerlijk kamperen op kampeerplaatsen met eigen sanitair. U heeft dan een eigen douche, toilet en wc in uw eigen sanitaircabine bij de kampeerplaats. Hierdoor wordt kamperen wel erg comfortabel. Ook kunt u prachtige accommodaties huren zoals: chalets, stacaravans en huisjes. Deze zijn geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. U kunt dus met het hele gezin op vakantie bij camping de Blekkenhorst!

Ook de omgeving van de camping is prachtig! U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving van de camping. De camping ligt in de Twentse Hooilanden; een prachtig gebied. Hier zult u uw ogen uitkijken en zeker genieten van wat de natuur in Overijssel u te bieden heeft!

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: