adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping Overijssel

Camping de Blekkenhorst is de leukste camping Overijssel!

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk een geweldige tijd beleven. Boek dan uw vakantie bij camping de Blekkenhorst: een geweldige camping Overijssel! U beleeft bij onze camping een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Niemand zal zich vervelen bij onze camping Overijssel. Bovendien zijn de kampeerplaatsen prachtig en ruim en zijn de accommodaties geweldig! Er is voor ieder gezin een passende vakantie te vinden bij camping de Blekkenhorst.

Houdt u van kamperen maar ook van enige luxe? Bij onze camping Overijssel kunt u prachtige kampeerplaatsen boeken met privé sanitair. Alle kampeerplaatsen op de camping hebben een eigen sanitaircabine. U heeft dus een eigen douche, toilet en wasbak bij uw kampeerplaats. U gaat dus kamperen maar heeft ook alle luxe van een hotel! Bij camping de Blekkenhorst boekt u een comfortabele vakantie. Ook heeft u bij uw plaats een tv aansluiting (vergeet niet een tv kabel mee te nemen).

Onze camping Overijssel wordt goed onderhouden. U komt niets tekort bij onze camping. Bovendien zijn er ook prachtige voorzieningen en faciliteiten en zal niemand zich vervelen. U kunt samen met uw kinderen heerlijk zwemmen in het buiten zwembad. Bovendien zijn er ook vele speeltoestellen en kunnen uw kinderen genieten van een geweldige animatieprogramma vol met geweldige activiteiten.

Wilt u naar onze camping Overijssel, maar verblijft u liever in een huisje? Dat kan bij camping de Blekkenhorst. U kunt naemlijk prachtige accommodaties huren tegen een aantrekkelijke prijs! De huisjes en stacaravans zijn van alle luxe voorzien en compleet ingericht. Natuurlijk is er ook een complete inventaris aanwezig. Wel is het verplicht om in alle accommodaties op de bedden beddengoed te gebruiken. Dit kunt u van huis meenemen maar ook huren bij onze camping Overijssel!

Camping de Blekkenhorst biedt voor alle gezinnen een passende vakantie op een geweldige camping in Overijssel!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: