adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping last minute

Boek een camping last minute bij camping de Blekkenhorst!

Bij camping de Blekkenhorst kunt u een camping last minute boeken. U kunt dan tegen een aantrekkelijk tarief komen kamperen of een accommodaties huren. Een camping last minute is niet duur. Houdt de aanbiedingen dus in de gaten!

Ook wanneer u een camping last minute boekt wilt u natuurlijk dat er goede voorzieningen en faciliteiten zijn. Dit is uiteraard bij camping de Blekkenhorst het geval! U komt bij deze camping niets tekort! Bovendien zal niemand zich vervelen bij camping de Blekkenhorst, want in het hoofdseizoen is er ieder jaar weer een geweldig animatieprogramma voor jong en oud. Boek snel uw camping last minute bij camping de Blekkenhorst en ervaar een geweldige en onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

Wilt u graag gaan kamperen tijdens uw camping last minute? Dat kan! Bovendien kunt u dan in alle luxe kamperen want alle kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair! U heeft een sanitaircabine met douche, toilet en wastafel bij uw kampeerplaats. U ervaart dus de charme van het kamperen maar de luxe van een hotel. Kom dus heerlijk kamperen bij camping de Blekkenhorst.

Natuurlijk kunt u naast kamperen ook prachtige accommodaties huren bij camping de Blekkenhorst. U kunt stacaravans, chalets en huisjes boeken tegen een aantrekkelijk tarief. Er zijn accommodaties voor maximaal 4 personen maar ook voor maximaal 10 personen! Kom dus met het hele gezin, familie of vrienden naar camping de Blekkenhorst voor een camping last minute.

Voor kinderen is er veel te doen bij camping de Blekkenhorst. Zij kunnen heerlijk zwemmen in het openluchtzwembad, spelen in de speeltuin of genieten van de leuke activiteiten, georganiseerd door het animatieteam. U kunt hierbij denken aan activiteiten als; sport en spel, workshops, theater, musical, familieactiviteiten, shows en avondspellen. De leukste vakantie beleeft u bij camping de Blekkenhorst.

Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: