adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping jaarplaats

Boek een camping jaarplaats bij camping de Blekkenhorst!

Camping de Blekkenhorst biedt vele jaarplaatsen aan. Bent u geïnteresseerd in een camping jaarplaats? U bent bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres. Er worden prachtige grote kavels aangeboden voor een camping jaarplaats. De camping is prachtig en bovendien komt u niets tekort bij camping de Blekkenhorst.

Een camping jaarplaats is het leukst op een camping met veel voorzieningen en faciliteiten. Camping de Blekkenhorst heeft vele voorzieningen en faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een prachtig buiten zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook kunt u gezellig een middagje komen midgetgolfen. Leg het hele midgetgolf parcours af en kijk wie de beste is! Heeft u kinderen of kleinkinderen? Zij kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin. Hier zijn vele speeltoestellen waar zij heerlijk kunnen klimmen en klauteren, zandkastelen kunnen bouwen en schommelen op de schommels. Niemand hoeft zich te vervelen op een camping jaarplaats bij camping de Blekkenhorst.

Natuurlijk is er ieder jaar in het hoofdseizoen ook weer een geweldig animatieteam aanwezig. Zij organiseren ieder jaar weer spectaculaire activiteiten voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan activiteiten als sport en spel, workshops, familieactiviteiten, theater, shows, musical, knutselen en avondspellen. Leuk voor alle leeftijden. Vooral de kinderen zullen zich prima vermaken en een geweldige tijd beleven. Wanneer de kinderen genieten, geniet u toch ook?

Bent u niet op zoek naar een camping jaarplaats? U kunt ook prachtige kampeerplaatsen met privé sanitair boeken of een prachtige accommodatie. Bij de kampeerplaats heeft u dan een privé sanitaircabine met douche, wc en wastafel. Ook de accommodaties zijn prachtig. U kunt chalets, huisjes en stacaravans bij ons boeken. Deze zijn volledig ingericht en ook een complete inventaris is aanwezig. Niemand komt dus iets tekort bij camping de Blekkenhorst.

Bent u benieuwd naar een camping jaarplaats? Kom gerust een keer langs!

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: