adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping huisjes Overijssel

Camping de Blekkenhorst heeft prachtige camping huisjes Overijssel!

Bent u op zoek naar een leuke camping voor u en uw gezin? Boek uw vakantie bij camping de Blekkenhorst en kies voor één van de camping huisjes Overijssel! U zult een geweldige vakantie beleven in deze vakantiehuisjes! Camping de Blekkenhorst is een geweldige camping voor het hele gezin. Bovendien zal niemand zich vervelen want er is veel te doen env veel te beleven. De camping huisjes Overijssel zijn het mooist bij camping de Blekkenhorst.

Wilt u op vakantie in een luxe huisje? Kies dan voor de camping huisjes Overijssel van camping de Blekkenhorst. Deze huisjes zijn volledig ingericht en bovendien is er een complete inventaris aanwezig. Alle huisjes zijn anders van type en anders van uitstraling. Geen één huisje is hetzelfde! Wel zijn ze natuurlijk allemaal netjes en goed onderhouden. Een aantal van dee camping huisjes Overijssel van camping de Blekkenhorst zijn te boeken voor 4 personen of 6 personen. Maar ook grotere gezinnen of groepen kunnen een huisje boeken. Er zijn namelijk ook huisjes geschikt voor maximaal 8 en maximaal 10 personen op de camping. Daardoor kunt u met het hele gezin, met familie of met vrienden een gezellige vakantie beleven in een huisje bij camping de Blekkenhorst.

In de camping huisjes Overijssel is het verplicht om op de bedden een dekbedovertrek, kussensloop en hoeslaken te gebruiken. Deze kunt u natuurlijk zelf meenemen van thuis of huren bij ons!

Op een camping wilt u natuurlijk veel doen. Dat kan bij camping de Blekkenhorst.  U kunt namelijk met het hele gezin heerlijk zwemmen in het buitenzwembad. Ook kunt u samen met uw gezin genieten van leuke activiteiten, georganiseerd door het animatieteam. Of kom een middagje midgetgolfen! Er is genoeg te doen voor iedereen, niemand zal zich vervelen! Boek daarom uw vakantie bij camping de Blekkenhorst en beleef een onvergetelijke vakantie!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: