adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping entertainment

De leukste camping entertainment is bij camping de Blekkenhorst!

Bij camping de Blekkenhorst hoeft niemand zich te vervelen want er is geweldige camping entertainment voor de kinderen. Terwijl u heerlijk van uw vakantie kunt genieten kunnen uw kinderen een geweldige tijd beleven samen met animatieteam. De camping entertainment is voor alle kinderen, jong en oud. Bij camping entertainment kunt u denken aan zingen, dansen, knutselen, shows, spelletjes, sporten en nog veel meer!

Uw vakantie wordt een groot succes bij camping de Blekkenhorst. U en uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen, dankzij de leuke activiteiten die er worden georganiseerd. Natuurlijk zijn er naast camping entertainment nog veel meer leuke activiteiten te doen bij camping de Blekkenhorst. Kom met het hele gezin gezellig zwemmen in het buitenzwembad. U kunt heerlijk genieten van het mooie zomerse weer tijdens uw vakantie. Wilt u even wat anders? U kunt namelijk ook midgetgolfen bij camping de Blekkenhorst. Leuk voor het hele gezin! Naast camping entertainment zijn er dus nog vele andere activiteiten en voorzieningen! U boekt een complete vakantie bij camping de Blekkenhorst.

Is het wat minder mooi weer? Geen probleem! Er is in de omgeving ook veel te beleven. Dus weer of geen weer; altijd een leuke vakantie bij camping de Blekkenhorst. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook leuke speeltoestellen, waar zij lekker kunnen klimmen en klauteren en natuurlijk uren kunnen spelen!

De camping entertainment is leuk voor alle kinderen en wanneer zij plezier hebben heeft u dat toch ook? Boek daarom uw vakantie bij camping de Blekkenhorst en u zult gegarandeerd een geweldige vakantie beleven!

Wilt u meer weten van onze camping? U kunt natuurlijk contact opnemen met ons, we staan u graag te woord. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op ons camping zodat u de sfeer kunt proefen. Wij heten u van harte welkom!

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: