adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping de Blekkenhorst

Boek een geweldige vakantie bij camping de Blekkenhorst!

Bij camping de Blekkenhorst beleeft u een vakantie om nooit te vergeten. Hier kunt u geweldig kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair! De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bovendien zijn er ook prachtige accommodaties bij camping de Blekkenhorst. U kunt namelijk één van de prachtige huisjes, stacaravans of chalets huren. Deze zijn geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen! Bovendien zijn honden hier ook toegestaan! Voor iedereen is er een passende vakantie. Daarnaast hoeft een vakantie niet duur te zijn! Nog een reden om voor camping de Blekkenhorst te kiezen.

Bij camping de Blekkenhorst beleeft u een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Uw kinderen zullen een geweldige tijd beleven op de camping. Zij kunnen veel activiteiten doen samen met het animatieteam. Er worden namelijk geweldige activiteiten georganiseerd. U kunt hierbij denken aan activiteiten als: sport en spel, workshops, familieactiviteiten, musicals, knutselen, theater, shows en avondspelen. Uw kinderen zullen zich geen minuut vervelen bij camping de Blekkenhorst. Wanneer zij heerlijk aan het genieten zijn van de activiteiten heeft u even lekker een momentje voor uzelf. Hierdoor kunt u ook optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.

Een comfortcamping is natuurlijk niet compleet zonder zwembad. U kunt heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van camping de Blekkenhorst. Ook uw kinderen zullen zich hier uren vermaken. Vooral als het mooi weer is zullen zij uren zwemmen in het zwembad. Daarnaast kunnen zij ook lekker klimmen en klauteren op de speeltoestellen of gezellig met vriendjes en vriendinnetjes spelen.

De omgeving van de camping is prachtig! U kunt heerlijk in de omgeving fietsen en wandelen. Camping de Blekkenhorst ligt in de Twentse Hooilanden; een prachtig gebied. U zult uw ogen uitkijken en versteld staan van wat de natuur u te bieden heeft. Het is ook heerlijk om met uw  hond door dit prachtige gebied te wandelen.

Boek een geweldige vakantie bij camping de Blekkenhorst!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: