adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Bungalowpark Overijssel

Boek uw vakantie bij een bungalowpark Overijssel!

Bij camping de Blekkenhorst beleeft u een onvergetelijke vakantie. Boek uw vakantie bij camping de Blekkenhorst: een geweldig bungalowpark Overijssel. Samen met uw gezin kunt u in deze huisjes heerlijk genieten van een ontspannen en comfortabele vakantie. De huisjes op het bungalowpark Overijssel zijn volledig ingericht en geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. Ook zijn huisdieren welkom bij camping de Blekkenhorst. Niet in alle huisjes zijn honden toegestaan. Vraag naar de beschikbaarheid!

Op ons bungalowpark Overijssel valt veel te zien, veel te doen en veel te beleven. U kunt heerlijk genieten van een geweldige vakantie met uw gezin. Er is voor kinderen veel te doen. Bovendien zijn de huisjes prachtig. Deze zijn tevens volledig ingericht en ook is er een complete inventaris aanwezig. U komt dus niets tekort op ons bungalowpark Overijssel. 

Wilt u op vakantie naar camping de Blekkenhorst? U zult geen spijt krijgen van uw keuze. Bovendien is de omgeving van de camping prachtig! U kunt heerlijk fietsen en wandelen door de Twentse Hooilanden. Ook fietst u langs prachtige rivieren, bossen en langs prachtige landschappen. Ga samen met uw gezin gezellig een dagje naar het bos!

Op de camping is natuurlijk ook veel te doen. U kunt samen met uw kinderen gaan zwemmen in het buiten zwembad: heerlijk op een warme zomerdag! Ook kunnen uw kinderen spelen en klauteren op de speeltoestellen die te vinden zijn op het bungalowpark Overijssel. Om uw vakantie compleet te maken is er ook een animatieteam om uw kinderen te vermaken. Zij zullen een geweldige tijd beleven en zeker genieten en wanneer uw kinderen genieten, geniet u toch ook? Nog meer redenen om voor een vakantie bij camping de Blekkenhorst te kiezen!

Bent u al overtuigt of wilt u eerst zelf even komen kijken? Dat kan natuurlijk! Kom gerust een keer kijken op ons prachtige bungalowpark Overijssel.


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: