adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Seniorencamping Overijssel

 

Camping de Blekkenhorst, seniorencamping Overijssel

Kamperen in een oase van rust en ruimte op camping de Blekkenhorst. Seniorencamping Overijssel. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en van elkaar afgescheiden met mooie groene heggen. Daarnaast is er op iedere plaats privé sanitair. Ook heeft iedere plaats een elektra aansluiting en een aansluiting voor kabeltelevisie. De charme van het kamperen en de luxe van een privé sanitair!

Faciliteiten

Het verwarmde openluchtzwembad is geopend van mei tot 1 september. Naast het baantjes zwemmen iedere ochtend, kan er gebruik worden gemaakt van de broodjes service. Iedere ochtend ontbijten met heerlijk vers gebakken broodjes. Daarnaast is er overal op de camping een gratis wifi verbinding. Mocht er een snelle wifi verbinding nodig zijn, kunt u bij de receptie terecht voor wifi – tickets tegen betaling.

Omgeving en uitstapjes

Het prachtige natuurgebied Eerder Achterbroek ligt op loopafstand. Wanneer u één van de vele fietsroutes volgt zult u al snel tot de ontdekking komen dat het er prachtig is. Ook voor de gene die met de wandelschoenen komt zijn er prachtige wandelroutes uitgezet. Zo wordt een simpele wandeling een ware ontdekking! Naast prachtig natuurschoon zijn er verschillende idyllische dorpjes in de wijde omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld op de fiets naar het gezellige Ommen of het heuvelachtige Hellendoorn. Voor wie er meer geïnteresseerd zijn in kunst en bezienswaardigheden zijn de vele boerderijen die door het Overijsselse landschap verspreid staan zeker eens de moeite waard. Ook galeriedorp Ootmarsum met de vele kleine galeries is een leuke tip om eens te bekijken!

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: