adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Seniorencamping Overijssel

 

Camping de Blekkenhorst, seniorencamping Overijssel

Opzoek naar een geschikte seniorencamping Overijssel? Dan bent u bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres! In het prachtige Overijsselse landschap komt u heerlijk tot rust. Op de Blekkenhorst zijn de kampeerplaatsen ruim en overzichtelijk opgezet. Allemaal zijn ze afgescheiden met mooie groene  heggen. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats privé sanitair. En een aansluiting voor elektra en kabeltelevisie. De charme van het kamperen gecombineerd met de luxe van privacy!

In het voor en naseizoen is camping de Blekkenhorst een oase van rust en ruimte. In deze periode verwelkomen wij dan ook voornamelijk 50-plus gasten en senioren. Met name in juni en september is het gezellig met alle 50-plussers en senioren. Er word dan regelmatig gezamenlijk gebarbecued of genoten van een lopend buffet.

Tevens zijn er in de maanden juni en september aantrekkelijke maandarrangementen te boeken. Klik hier voor maandarrangementen!

Faciliteiten

Van mei tot 1 september kan er gebruik gemaakt worden van het heerlijk verwarmde openluchtzwembad. Ook is er de mogelijkheid om iedere ochtend te ontbijten met heerlijk vers gebakken broodjes.

Fietsen en wandelen

De bosrijke omgeving van de camping is voor de fietsende of wandelende campinggast een ware ontdekking. De Blekkenhorst is gelegen nabij het prachtige natuurgebied Eerder Achterbroek. Een natuurgebied met veel variatie in zijn natuur. Bijvoorbeeld heidevelden, uitgestrekte zandvlaktes en kronkelende kleine beekjes. Daarnaast zijn er veel prachtige routes te volgen. Bijvoorbeeld richting het idyllische Ommen of Hellendoorn. Daar kunt u heerlijk even uitrusten onder het genot van een hapje en drankje.

Kortom, camping de Blekkenhorst, een ware ontdekking.


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: