adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Seniorencamping

Camping de Blekkenhorst: Seniorencamping met privé sanitair!

 

Opzoek naar een geschikte seniorencamping in Overijssel? Dan bent u bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres. De camping is gelegen in het prachtige Overijsselse landschap. Omringd door bossen en water komt u heerlijk tot rust op onze seniorencamping.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en van elkaar gescheiden door mooie groene heggen. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats privé sanitair! Ook is er op iedere plaats een aansluiting voor elektra en kabeltelevisie. De charme van het kamperen en de luxe van privacy!

Van mei tot 1 september kan er gebruik gemaakt worden van het verwarmde openluchtzwembad. Tevens kan er iedere ochtend ontbeten worden met heerlijk vers gebakken broodjes.

De Blekkenhorst ligt nabij het prachtige natuurgebied Eerder Achterbroek. Met de vele fiets – en wandelroutes in de wijde omgeving kan de fietsliefhebber of wandelaar zijn geluk op! De routes leiden u langs het mooiste natuurschoon. Bijvoorbeeld heidevelden, uitgestrekte zandvlaktes of heerlijk ruikende dennenbossen.

Mocht u tussendoor even uit willen rusten onder het genot van een hapje en drankje? Dan zijn de vele RUST-punten die door het hele landschap verspreid liggen zeker een uitkomst. Daarnaast lopen er veel routes door het bos, waar IJsboerderij de Meulenhorst u kan voorzien van een verkoelend ijsje of een kopje koffie. Uiteraard is het ook mogelijk om op de fiets naar Ommen of Hellendoorn, daar zijn ook ruim mogelijkheden om te genieten van een terrasje.

Kortom, camping de Blekkenhorst, meer dan de moeite waard.

 

met privé sanitair

P1000286

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: