adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Rustige camping in Overijssel

Kamperen op een rustige camping in Overijssel!

Wie op zoek is naar een rustige camping in Overijssel. Is bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres. Kamperen in een oase van rust en ruimte. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en van elkaar afgescheiden met mooie groene heggen. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats een eigen sanitair! De charme van het kamperen en de luxe van een privé sanitair! Naast het privé sanitair heeft iedere plaats een elektra aansluiting en een aansluiting voor kabeltelevisie.

Het verwarmde openluchtzwembad is geopend vanaf mei tot 1 september. Daarnaast is er de mogelijkheid om iedere ochtend te ontbijten met vers gebakken broodjes op bestelling.

Camping de Blekkenhorst is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van natuurgebied Eerder Achterbroek. Wanneer u met de fiets komt kunt u de omgeving ontdekken door de vele prachtige routes te volgen. Mocht u de wandelschoenen meenemen kunt u genieten van tal van schitterende wandelroutes!

Als u liever een dagje weg gaat, zijn dorpjes als Ommen en Hellendoorn een goede tip! Gaat u liever op zoek naar kunst en bezienswaardigheden? Dan is galeriedorp Ootmarsum wellicht interessant!

Kleinkinderen op bezoek? Dan is de Sahara in Ommen en leuk uitstapje! Met een emmertje en een schepje kunnen kinderen zich uren vermaken. Een goed gevulde picknickmand mee en u heeft een heerlijk dagje uit! Als u liever opzoek gaat naar wat meer avontuur is Avonturenpark Hellendoorn een leuk idee!

 

Kortom, genieten van rust en ruimte op camping de Blekkenhorst!

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: