adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Rustige camping in Overijssel

Camping de Blekkenhorst

Opzoek naar een rustige camping in Overijssel? Dan bent u bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres. Kamperen in een oase van rust en ruimte! De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn afgescheiden met mooie groene heggen. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats eigen sanitair! De charme van het kamperen en de luxe van een eigen badkamer! Wie wil dat nou niet! Naast privé sanitair hebben alle plaatsen een elektra aansluiting en een aansluiting voor kabeltelevisie.

Faciliteiten

Het verwarmde openluchtzwembad is geopend van mei tot 1 september. Iedere ochtend is er de mogelijkheid om baantjes te zwemmen. Daarnaast kan er iedere ochtend ontbeten worden met vers gebakken broodjes op bestelling.

Omgeving

De camping is gelegen nabij het prachtige natuurgebied Eerder Achterbroek. Een prachtig natuurgebied met een enorme variatie aan natuurschoon. Op de fiets bieden de vele fietsroutes tal aan mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Ook voor de wandelaar zijn er meerdere prachtige routes opgezet. Ook te voet is de omgeving een ware ontdekking!

Uitstapjes

Mocht het weer een keer niet meezitten, zijn er in de wijde omgeving meerdere nostalgische dorpjes te bezoeken. Denk daarbij aan Ommen of Hellendoorn. Ook galeriedorp Ootmarsum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Voor opa’s en oma’s met kleinkinderen is de Sahara in Ommen absoluut de moeite waard. Met emmertje en een schepje kunnen de kinderen zich er uren vermaken!  Daarnaast is Avonturenpark Hellendoorn een leuke tip! De echte avonturiers kunnen zich hier de hele dag vermaken!

Ook is er op de camping voldoende vertier voor de kleinkinderen. Bijvoorbeeld: het zwembad, de airtrampoline, de midgetgolfbaan of één van de vele speeltuintjes!

Kortom, Camping de Blekkenhorst, zeker de moeite waard!

 

 

Kindercamping Overijsselmet privé sanitairFile 196P1000286air trampolineFile 137


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: