Hellendoorn rally 2023

Lees hier de laatste nieuwsberichten

2023 nieuwe editie Hellendoorn rally!

Ja, het is zo ver. Een nieuwe editie Hellendoorn rally is onderweg! Vrijdag 15 en zaterdag 16 september racen de coureurs weer over de wegen in Overijssel. Het word weer een spannende rally waarbij er hopelijk weer verschillende klassen mee doen.  Wilt u ergens overnachten? Kom dan bij ons overnachten! Wij hebben nog enkele accommodaties beschikbaar voor het rallyweekend. 

Zoek en boek voor het weekend

Of gebruik onze Zoek & Boek.

Hellendoorn Rally 2022

De Hellendoorn rally is een jaarlijks evenement in Overijssel. In 2022 kwamen er meer dan 100 duizend bezoekers naar de rally kijken! Omdat Jos Verstappen meedeed was het super druk op het serviceterrein bij het parkeerterrein Avonturenpark Hellendoorn waar de servicebeurten werden gegeven. Daar kon je met Jos op de foto en met alle andere coureurs. Ook kon je zien hoe hun aan de auto’s sleutelden en het weer gereed maakten voor de volgende race. Het was echt een spektakel. Mis het daarom dit jaar niet!

Vorig jaar deden er veel deelnemers mee onder 2 categorieën. De Historics en de Rally. Bij de Historics doen oude historische auto’s mee. Hier reden veel bijzondere auto’s mee waaronder een oude Ford Mustang en een Triumph TR8. Maar ook bij de Rally reden er mooie en bijzondere auto’s mee zoals de Porsche Caymans S.

Bij ons kunt u reserveren voor en rond het weekend van deze rally. Wij hebben accommodaties beschikbaar en kampeerplaatsen met privé sanitair.

Wij proberen leuke toeschouw plaatsen met informatie voor u klaar te leggen in de receptie.

Reserveer hier

 

Voor meer informatie over de rally klik hier

Schuiven naar boven