adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping de Blekkenhorst: camping met privé sanitair

Alle kampeerplaatsen hebben privé sanitair!

Op camping de Blekkenhorst heeft elke kampeerplek privé sanitair. Op onze moderne camping ervaart u luxe en kampeert u op ruime plaatsen.
Houdt u van kamperen, maar bent u toch wel gesteld op enige luxe? Dan is camping de Blekkenhorst echt iets voor u. Op onze camping met privé sanitair vindt u dat echte, vrije campinggevoel gecombineerd met comfort.
Op elke kampeerplaats vindt u uw eigen badkamer. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles binnen handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.

Camping de Blekkenhorst is verdeeld in een aantal “wijkjes” waardoor het geheel niet massaal overkomt. De plekken op de camping met privé sanitair zijn mooi ruim opgezet en afgescheiden door hagen. Het privé sanitair houdt u net als thuis zelf schoon. Het voordeel is dat u altijd een schoon toilet hebt, direct naast de caravan of tent. Hierdoor hoeft u niet ver te lopen naar een toiletgebouw voor een toilet, douche of wastafel. Het nadeel hiervan is vaak dat het toilet, de douche of wastafel vaak bezet of smerig zijn. Hier heeft u dus geen last van. Het water is zelfs bij de prijs inbegrepen op onze camping. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan als u wilt douchen.

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: