Omgeving

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Ontdek de omgeving

Naast de gezelligheid en ontspanning op onze camping zelf is er in de omgeving ook genoeg te beleven! Bent u een natuur liefhebber zijn er verschillende fiets en loop routes te vinden. Deze kunt u verkrijgen in de receptie.

Daarnaast kunt u gerust een dagje uit met de kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor, Attractiepark Slagharen, Wildlands Adverture Zoo, Duitsland en nog veel meer. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt. Of wilt u lekker shoppen in de nabijgelegen steden zoals Ommen, Almelo, Zwolle of Hardenberg. Er is zo veel te doen en beleven!

Er zijn in en na het hoogseizoen enorm veel evenementen in de buurt. Denk aan een braderie, feesttenten, Hellendoorn rally en nog veel meer!

Camping in de omgeving van Ommen in Overijssel met mooie natuurlijke omgeving

Fietsen en wandelen

In de nabij gelegen natuur kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er liggen verschillende fiets en wandel routes klaar voor u bij de receptie.

Onze tips:

Dagje weg

Er is in de omgeving genoeg te beleven! Houd u van avontuur? Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn. Of ondek de wondere werelden in Wildland Adventure Zoo.

Of een dagje naar zwolle om lekker te shoppen of uit te gaan. Het kan allemaal!

Avonturenpark-Hellendoorn-Camping-De-Blekkenhorst

U vindt ons hier ↓

Schuiven naar boven