adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Maand september kamperen

Maand september kamperen in Overijssel.

De hele maand september genieten van het prachtige Overijsselse landschap! Wie wil dat nou niet? Op camping de Blekkenhorst kunt u de hele maand september kamperen voor een zeer voordelig tarief. Bijzonder aan onze camping is dat wij op iedere plaats privé sanitair hebben. Daarnaast zijn onze kampeerplaatsen ruim opgezet en van elkaar gescheiden door mooie groene heggen. Kortom, de charme van het kamperen, de luxe van privacy!

Camping de Blekkenhorst is gelegen in de prachtige natuur van Overijssel. Wanneer u van fietsen en – of wandelen houdt bent u bij ons aan het juiste adres. De camping is gelegen vlakbij knooppunt 5. Vanuit daar zijn er veel sprookjesachtige fietsroutes te volgen. Deze routes voeren u langs water, door de bossen, over de heidevelden en langs uitgestrekte zandvlaktes! Daarnaast kan er via verschillende routes door het bos en langs het water naar Ommen en Hardenberg gefietst worden. Zo word het Overijsselse landschap voor iedereen een ware ontdekking!

Ook voor wie er op zoek is naar rust is camping de Blekkenhorst een zeer geschikte camping. Door de ruime plaatsen die van elkaar gescheiden met mooie groene heggen, hebt u geen ‘last’ van eventuele buren. ‘s  Ochtends wordt u wakker van het fluiten van de vogels en terwijl u aan het ontbijt zit komt er een eekhoorntje op bezoek. Heerlijk toch?

 

Kortom, camping de Blekkenhorst een Oase van rust en ruimte.


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: