adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Lodge en Trekkershut (6 pers)

Lodge en Trekkershut ( 6 personen )

Wilt u graag op vakantie in een lodge, maar bent u met 5 a 6 personen? Dan is het bij ons mogelijk om er een trekkershut bij te huren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de receptie van camping de Blekkenhorst via info@de-blekkenhorst.nl of bel naar 0546-671559.

De Lodge van camping de Blekkenhorst

Vakantie vieren kan bij Camping de Blekkenhorst! We hebben een hartstikke mooie 4-persoons lodge te huur. U kunt hier fantastisch vakantie houden.  Camping de Blekkenhorst ligt vlakbij alle de bossen. We liggen op de grens met Vechtdal, Salland en Twente! U kunt hier van alles doen, u kunt hier in de omgeving fietsen, wandelen, maar ook winkelen bijvoorbeeld in Ommen of Hardenberg! Een dagje naar Duitsland zou eventueel zelfs kunnen, de grens is hier namelijk niet ver weg! U bent er zo! Kom tot rust in onze 4-persoons lodge!

Camping de Blekkenhorst - P11804_PR_3238 C2Camping de Blekkenhorst - P11805_DSC2154 kopieCamping de Blekkenhorst - P11807_DSC2139 C2lodge 8Camping de Blekkenhorst - P11806_DSC2175 kopieCamping de Blekkenhorst - P11809_PR_5568 C

Volop genieten in onze 4-persoons lodge op camping de Blekkenhorst.
De 4-persoons lodge is voorzien van 2 slaapkamers, 1x 2 persoonsbed en 2 x 1 persoonsbedden, douche/toilet, keuken, kamer en veranda. Verder is het uiteraard voorzien van een volledige inventaris en tuinmeubilair.

De trekkershut van Camping de Blekkenhorst

Voordelig een trekkershut huren kan tussen 25 maart en eind 31 oktober met eigen privé sanitair bij Camping de Blekkenhorst! Camping de Blekkenhorst ligt vlakbij alle de bossen. U kunt hier fantastisch verblijven. We liggen op de grens met Vechtdal, Salland en Twente! U kunt hier van alles doen, namelijk, in de omgeving fietsen, wandelen, maar ook winkelen bijvoorbeeld in Ommen of Hardenberg! Een dagje naar Duitsland zou eventueel zelfs kunnen, de grens is hier namelijk niet ver vandaan! U bent er zo! Het gehele kampeerseizoen kunt u bij ons een trekkershut huren!

Camping de Blekkenhorst - P11802_PR_5275 CCamping de Blekkenhorst - P11803_PR_5575 PC kopie C

De trekkershut is bestemd voor twee personen en is voorzien van 2 x een 1 persoonsbed.Verder is er een zitje met 2 stoelen en een tuinmeubilair. Slaapzak of dekbed dient u zelf mee te nemen. Eventueel zijn er dekbedden en lakens te huur.  De trekkershut huren kan vanaf april tot en met oktober. Ideaal te huur voor bijvoorbeeld korte overnachtingen, als fietsvakanties.

Het is mogelijk is om nog 2 luchtbedden in de trekkershut te leggen, dan kunt u er met 4 personen in overnachten. (luchtbedden dient u zelf mee te nemen)


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: