adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Kindercamping met privé sanitair

Kindercamping met privé sanitair

Camping de Blekkenhorst is een gezellig kindercamping met privé sanitair. Op camping de Blekkenhorst word je vakantie één groot feest! Samen met Aartje Twinkel, Suus en Pluis de  eekhoorn beleef je de gekste avonturen! Wat dacht je van lasergamen? Spijkerbroek hangen boven het zwembad? Spuitvoetbal met de brandweerslang? Ook kun je iedere dag de mooiste creaties maken tijdens het knutselen en leer je de mafste dansjes! ‘s  Avonds nemen Aartje Twinkel, Suus en Pluis je mee op avontuur!

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf lekker gaan zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad! Of wat dacht je van springen op de airtrampoline? Hoe hoog spring jij?! Misschien een potje voetbal op het voetbalveld? Op onze kindercamping met privé sanitair kan het allemaal!

Natuurlijk zijn er ook dingen die je met je familie kunt doen! Denk daarbij is aan midgetgolfen. Of met het hele gezin naar een fantastische bingo-avond!

Camping de Blekkenhorst, kindercamping met privé sanitair.

Door dat de camping ruim opgezet is, is het erg overzichtelijk voor de kinderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zelf de weg naar het zwembad met gemak vinden. Daarnaast zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet en van elkaar gescheiden met mooie groene heggen. Camping de Blekkenhorst heeft op iedere kampeerplaats privé sanitair! Deze sanitaire units zijn voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast heeft iedere plaats een eigen elektra aansluiting en een televisie aansluiting.

Baby sanitair.

Naast de ‘gewone’ sanitair units heeft camping de Blekkenhorst ook de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal ingerichte sanitair units voor baby’s. Deze zijn voorzien van een vrolijk interieur met leuke muur -en plafondstickers en een verschoontafel. Ook liggen deze plaatsen niet in de volle zon, waardoor uw kindje niet in een heel warme tent of caravan hoeft te slapen.

Kortom, een fantastische familievakantie boekt u bij camping de Blekkenhorst!

Kindercamping in Ommen


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: