adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Kindercamping in Nederland

Kindercamping in Nederland.

Welkom bij de leukste kindercamping in Nederland Overijssel! Camping de Blekkenhorst! Als kindercamping zijn wij aangesloten bij de KinderKampeerWereld, waar Aartje Twinkel en zijn beste vriendin Suus ambassadeurs van zijn! Ken jij ze al?! Samen beleven Aartje en Suus de meest spannende avonturen. Ga jij mee op avontuur? Iedere week beleven Aartje en Suus samen met Pluis weer een nieuw avontuur!

Natuurlijk is op avontuur gaan niet het enige wat Aartje en Suus doen. Activiteiten organiseren zijn ze ook super goed in! Samen met het Twinkel-animatieteam knutselen ze de mooiste creaties! Of wat dacht je van de stoerste spellen? In de avond nemen ze je mee op avontuur tijdens een te gekke theatershow!

Is het Twinkel – animatieteam even niet aanwezig? Dan zijn er nog talloze mogelijkheden om een leuke dag op de camping te beleven. Wat dacht je van een duik in het verwarmde openluchtzwembad? Of springen op de airtrampoline! Of een fanatiek potje midgetgolf? Wie wint er?

Terwijl de kinderen zich uitleven op de airtrampoline kunnen de ouders vanaf het gezellige terras van de kantine een oogje in het zeil houden!

Even geen zin om op de camping te blijven? Dan zijn er verschillende leuke uitjes in de omgeving. Zo ligt Avonturenpark Hellendoorn bijna om de hoek! En zijn er enorm veel verschillende interessante musea in de omgeving!

 

Familiecamping Overijsel


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: