Kamperen

Lees hier de laatste nieuwsberichten

Kamperen op de Blekkenhorst in Overijssel

Voor een superleuke kampeervakantie hoef je niet naar het buitenland, je kunt ook gezellig kamperen in Overijssel. Boek een vakantie op Camping de Blekkenhorst, een superleuke, gezellige camping, een 4-sterren ANWB-camping in Overijssel. Of u nou van fietsen of van zonnen houd bij ons kunt u voor alles terecht. De kinderen worden dagelijks vermaakt door ons animatie team. Ook zijn er genoeg faciliteiten waar de kinderen zich kunnen vermaken. Bent u meer een wandelaar of fietser? Ook dan zijn er in de omgeving enorm veel dingen te doen. Wij hebben fiets en wandel routes in de receptie voor u klaar liggen.

Al onze kampeer plekken beschikken over privé sanitair. Elke plek heeft een douche, toilet, wastafel en natuurlijk tv en gratis internet. U kunt vanaf 2 nachten reserveren met uitzondering van de trekkershutten.

2 persoons

met privé sanitair

Kampeerplaatsen op Camping de Blekkenhorst

Op je kampeerplaats in Overijssel bij Camping de Blekkenhorst schik je over een aantal voorzieningen. Op onze kampeer plekken heeft iedereen een TV aansluiting(Coax). Ook heeft elke plek 6 ampère stroom en WiFi. Al onze kampeerplaatsen beschikken over privé sanitair. In deze sanitair gebouwen staat: een douche, wastafel, toilet en pedaalemmer. Ook hebben wij baby-sanitair. Dit houd in dat er in het sanitair gebouw een tafel om een luier te verschonen hangt en dat er stikkers aan de muur zitten van bijvoorbeeld kinder tv series karakters. Deze kampeerplaatsen begeven zich dichtbij alle faciliteiten en een speelplaats.

Zoek en boek

Ontdek de omgeving

Naast de gezelligheid en ontspanning op onze camping zelf is er in de omgeving ook genoeg te beleven! Bent u een natuur liefhebber zijn er verschillende fiets en loop routes te vinden. Deze kunt u verkrijgen in de receptie.

Daarnaast kunt u gerust een dagje uit met de kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor, Attractiepark Slagharen, Wildlands Adverture Zoo, Duitsland en nog veel meer. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt. Of wilt u lekker shoppen in de nabijgelegen steden zoals Ommen, Almelo, Zwolle of Hardenberg. Er is zo veel te doen en beleven!

Er zijn in en na het hoogseizoen enorm veel evenementen in de buurt. Denk aan een braderie, feesttenten, Hellendoorn rally en nog veel meer!

Camping in de omgeving van Ommen in Overijssel met mooie natuurlijke omgeving

Fietsen en wandelen

In de nabij gelegen natuur kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er liggen verschillende fiets en wandel routes klaar voor u bij de receptie.

Onze tips:

Dagje weg

Er is in de omgeving genoeg te beleven! Houd u van avontuur? Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn. Of ondek de wondere werelden in Wildland Adventure Zoo.

Of een dagje naar zwolle om lekker te shoppen of uit te gaan. Het kan allemaal!

Avonturenpark-Hellendoorn-Camping-De-Blekkenhorst

U vindt ons hier ↓

Schuiven naar boven