adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

fietsvakantie

Fietsvakantie in Overijssel!

Dichtbij de bossen ligt camping de Blekkenhorst in den Ham. Camping de Blekkenhorst is een gezellige familiecamping en in het voor en naseizoen ideaal voor senioren en niet te vergeten natuurlijk de fietsers en wandelaars! De ideale uitvalsbasis voor een fietsvakantie in Overijssel.

U kunt in deze omgeving prachtig fietsen en wandelen, dwars door de bossen heen! Diverse wandel- en fietsroutes zijn er hier in de omgeving te vinden.

Voor overnachtingen kunt u altijd bij ons terecht op de camping, u kunt een kampeerplaats boeken, maar wij hebben ook trekkershutten, lodges en huisjes in de verhuur.

Op elke kampeerplek heeft u een eigen privé sanitair op de plaats, u hoeft dus geen meters meer te lopen naar een gebouw toe! Ideaal dus.

Of u nou komt voor een paar dagen, weken of een heel seizoen, bij ons heeft iedereen een ruime plaats en tevens de beschikking over eigen prive sanitair. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles onder handbereik en alleen voor uzelf. Dus volop privacy! En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.

Op onze website kunt u een indruk krijgen van wat camping de Blekkenhorst u te bieden heeft, maar u kunt natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen om de camping te verkennen of gewoon even een kopje koffie komen drinken. Dan kunt u direct met eigen ogen ervaren dat de Blekkenhorst een gemoedelijke camping is waar iedereen zicht thuis voelt.

U vindt camping de Blekkenhorst net buiten Den Ham, aan de Nienenhoek nummer 8, 7683 SC. U kunt altijd bellen naar 0546-671559 of een mail sturen naar info@de-blekkenhorst.nl.

Het team van camping de Blekkenhorst heet u van harte welkom!

 

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: