adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

De Blekkenhorst en Bergzicht winnaar CampingCup 2014!

16 juli werd in Ommen de eerste Camping Cup gehouden. De Camping Cup is in het leven geroepen door de gemeente Ommen om meer saamhorigheid en binding op het sportieve vlak te creëren tussen de verschillende campings in de gemeente.

Ondanks het feit dat de aankondiging en sluitingsdatum van inschrijving elkaar snel opvolgden was het toch gelukt om een aantal sportievelingen bij elkaar te krijgen.  Helaas niet genoeg om een compleet team samen te stellen. Daarom hadden we besloten om samen met camping Bergzicht een team te vormen.

DSCN0176

De 4 teams voor de 6 kamp werden gevormd door:

  • Camping Laarbrug (Vilsteren)
  • Camping Bergzicht (Ommen)
  • Camping Koeksebelt (Ommen)
  • Camping de Blekkenhorst (Den Ham)

Om 12:00 uur troffen we elkaar op de parkeerplaats van Mark Smit. Na een korte uitleg over de dag begonnen we aan het eerste onderdeel. De strijd om de Camping Cup bestaat uit 6 onderdelen waar punten te behalen zijn. De camping die gedurende de dag de meeste punten weet te verzamelen verdiend de Camping Cup.
Het eerste onderdeel bestond uit kanoën. Met z’n 10en in een grote kano zo snel mogelijk een afstand heen en terug varen. De combinatie Bergzicht en Blekkenhorst bleek niet verkeerd te zijn en we werden 1e op dit onderdeel.

DSCN0225 DSCN0193

Het 2e onderdeel was een afstand heen en weer in een Aquabubble. Dat is een reasachtige grote bal waar je in kunt staan. Dit was best wel een spectaculair gezicht en leuk maar vermoeiend om te doen.
Na de Aquabubble werd iedereen getrakteerd op een lekker softijsje en hadden we een uur pauze. Het was ondertussen flink warm geworden dus dit was een prima afwisseling

Ronde 3 was Beachvoetbal. Ongelofelijk mooi om te zien hoe fanatiek alle teams waren. Er werd flink gevoetbald maar toch sportief gespeeld.
Na het voetballen gingen we door naar de 4e ronde, het Beachvolleybal. Doordat de regels versoepeld waren kon iedereen hieraan meedoen en was ook dit onderdeel ondanks de brandende zon zeer geslaagd.
De volgende ronde bestond uit diverse oud Hollandse spelen zoals koe melken, sjoelen, en stokvangen. Deze spelen vonden plaats op het kerkplein midden in het winkelhart van Ommen. Begeleid door enthousiaste vrijwilligers probeerde de teams zoveel mogelijk punten te verzamelen waarna we vervolgens terugliepen naar de parkeerplaats van Mark Smit waar een heus Lasergameparcours gemaakt was. Hier streden de teams het 6e en tevens laatste spel. Vol overgave en met fanatieke gezichten liepen de deelnemers al schietend over het terrein. Gelukkig raakte niemand gewond en kon iedereen vol spanning naar de einduitslag van deze 1e Camping Cup luisteren op het marktplein.
Op een gedeelde 3e plaats waren geëindigd het team van Camping Laarbrug 1 en Camping Koeksebelt.
Op de 2e plaats is geëindigd het team van Camping Laarbrug 2 en de
1e plaats was voor de combinatie Camping Bergzicht / Blekkenhorst!

DSCN0285 RSCN0301

Uit de handen van de Jury  kregen de jongsten van dit team een schitterende beker en een overheerlijke slagroomtaart. Daarnaast was er voor iedere deelnemer uit het winnende team een spelletje. Kortom een hele mooie beloning voor een prachtige prestatie. Ik denk dat we terug mogen kijken op een heerlijke sportieve middag waar werkelijke iedereen meer veel plezier aan meegedaan heeft.

Wat ons betreft volgend jaar weer en hopelijk dan voldoende deelnemers voor een geheel eigen Blekkenhorst  Camping Cup Team!!

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: