adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Chalet Drenthe

Chalet Drenthe

Camping de Blekkenhorst beschikt over een aantal prachtige chalet Drenthe. Wie van fietsen of wandelen houdt is bij ons aan het juiste adres! In de prachtige omgeving vind je verschillende fiets- en wandelroutes! Deze routes voeren je langs de meest magische plaatsen. Zo fiets je door de prachtige boswachterij van Ommen. Over de heidevelden, langs het water of over de bijzondere zandverstuiving! In de vele nostalgische dorpjes die je onderweg tegenkomt is er altijd ruimte om te stoppen voor een hapje en een drankje!

De camping biedt verschillende mogelijkheden voor overnachtingen. Zo zijn er bijvoorbeeld knusse 2-persoons trekkershutten. Moderne 4-persoons lodges, van alle gemakken voorzien. Daarnaast hebben we nog een mooie 6-persoons gezellige stacaravan. Of een gezellig 4-persoons vakantiehuisje! En een prachtige sfeervolle 6-persoons Finse bungalow met bedstede! Al onze huisjes zijn voorzien van volledig inventaris.

Daarnaast is er over de gehele camping een gratis wifi verbinding en zijn alle huisjes voorzien van televisie met kabelaansluiting. (met uitzondering van de Trekkershutten)

Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen kampeermiddel te komen. Al onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en van elkaar afgescheiden met mooie groene heggen! Daarnaast heeft iedere kampeerplaats een privé sanitair! Ook is er op iedere kampeerplaats een aansluiting voor elektra en CAI. (wel zelf even een kabel meenemen)

Afbeeldingsresultaat voor de reggeGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor de regge


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: