adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping privé sanitair Overijssel

Op zoek naar een rustige camping privé sanitair Overijssel?

Dan bent u bij camping de Blekkenhorst aan het juiste adres. De camping is gelegen in het prachtige Overijsselse landschap. Wie er houdt van fietsen en wandelen kan er zijn geluk op. De prachtige afwisselende natuur biedt talloze prachtige routes! Zo komt u onderweg bijvoorbeeld door bos, heidevelden, uitgestrekte zandvlaktes en heerlijk langs het water. (Camping privé sanitair Overijssel)

Voor wie er van cultuur houdt zijn er verschillende musea en galeries in de omgeving. Daarnaast zijn er meerdere idyllische dorpjes te bezoeken. Bijvoorbeeld het heuvelachtige Hellendoorn, gezellige Ommen of galeriedorp Ootmarsum! Ook kan er op de fiets naar deze mooie dorpjes gegaan worden. Grotere steden zoals Enschede en Zwolle liggen op c.a. 30-45 autominuten.

Camping de Blekkenhorst

Op de Blekkenhorst zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet. Daarnaast zijn alle kampeerplaatsen van elkaar gescheiden door middel van mooie groene heggen. Ook heeft iedere kampeerplaats privé sanitair! Kortom, de charme van het kamperen, de luxe van privacy!

In het voor – en naseizoen kunt u heerlijk tot rust komen op onze camping. Door de ruime opzet van het terrein oogt het nooit druk. ’s Ochtends heerlijk wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes en verder helemaal niets! Daarna ontbijten met heerlijk vers gebakken broodjes op bestelling. Om vervolgens een prachtige fiets of wandeltocht te gaan maken. Mocht u het warm gekregen hebben van de tocht kunt u altijd bij terugkomst een verfrissende duik nemen in het verwarmde openluchtzwembad! Deze is geopend van mei tot 1 september, mits het weer het toelaat.

camping privé sanitair Overijsselcamping privé sanitair Overijsselcamping privé sanitair Overijssel


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: