adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping met privé sanitair

Camping de Blekkenhorst, gelegen in Den Ham, is een camping met privé sanitair.

Camping de Blekkenhorst is een geweldige camping met privé sanitair. Alle kampeerplaatsen op de camping hebben namelijk eigen privé sanitair! Op camping de Blekkenhorst hoeft u dus niet met toilettassen naar toiletgebouwen te sjouwen. U heeft gewoon uw eigen douche, wasbak en toilet bij uw kampeerplaats! U heeft uw eigen privé sanitaircabine. Dus nooit op uw beurt wachten en altijd volop privacy. Bij aankomst kunt u direct uw toiletspullen installeren. Een vakantie op een camping met privé sanitair is comfortabel en geweldig voor het hele gezin!

Houdt u van kamperen en luxe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze camping met eigen privé sanitair kunt u heerlijk kamperen, maar heeft u ook alle luxe. U komt bij onze camping absoluut niets tekort. Onze camping is een moderne camping met luxe en ruime kampeerplaatsen en u vindt bij ons het echte, vrije campinggevoel. Doordat u op onze camping alles binnen handbereik heeft, kunt u optimaal genieten van een comfortabele vakantie. En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.

Ook heeft u op onze camping gratis aansluiting voor elektra en kabel tv (met meer dan 30 kanalen; vergeet niet zelf een antenne kabel van 10 meter mee te nemen).

Naast al deze geweldige faciliteiten en voorzieningen is er natuurlijk ook veel te beleven op de camping. In het hoogseizoen is er een geweldig animatieteam, welke leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Het recreatieprogramma van de camping wordt verzorgd door het Twinkelanimatieteam; een professioneel en een enthousiast team.

Kortom: op camping de Blekkenhorst wordt kamperen wel erg leuk en zeker comfortabel. Bekijk dus snel ons aanbod, vraag naar de beschikbaarheid en reserveer direct!

met privé sanitair


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: