adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping met privé sanitair

Boek een kampeerplaats op onze camping met privé sanitair!

Camping met privé sanitairFile 196

Uw vakantie wordt nog comfortabeler op een camping met eigen privé sanitair! Bij camping de Blekkenhorst hebben alle kampeerplaatsen een eigen toilet en douche. Daarnaast heeft u ook gratis aansluiting voor elektra en kabel tv. Op onze camping met privé sanitair komt u niets tekort!

Naast comfortabele kampeerplaatsen op onze camping met eigen privé sanitair bieden wij natuurlijk ook een geweldig animatie programma voor de kinderen. Iedere dag worden uw kinderen (of kleinkinderen) goed vermaakt. Zij kunnen heerlijk dansen, knutselen, luisteren naar verhalen en geweldige avonturen beleven samen met ons gezellige en enthousiaste animatieteam. Hierdoor wordt de vakantie nog leuker, want wanneer uw kinderen genieten, geniet u toch ook? Boek daarom bij camping de Blekkenhorst: een geweldige camping met eigen privé sanitair. U zult gegarandeerd een onvergetelijke vakantie beleven met het hele gezin. Bovendien kunt u bij ons ook heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. De hele zomer kunt u op onze camping met eigen privé sanitair, van maandag tot en met zaterdag gebruik maken van ons zwembad van 200 m2 groot. Ook is er een peuterbadje voor de kleintjes. Zwemplezier voor jong en oud gegarandeerd!

De leukste vakantie beleeft u bij camping de Blekkenhorst, want niemand zal zich ook maar een minuut vervelen! Wilt u  meer weten over onze fantastische camping met privé sanitair in Overijssel? Neem dan contact op met ons. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen.


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: