adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Fietsen en wandelen in Overijssel

Fietsen en wandelen in Overijssel

vanuit de lucht

Vanaf Camping de Blekkenhorst kunt u fantastisch fietsen en wandelen in Overijssel

Camping de Blekkenhorst ligt in de Twentse Hooilanden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. De Twentse Hooilanden is één van de zeldzame gebieden in Nederland waar u nog ‘ouderwets’ kunt genieten van de rust en de ruimte die vroeger zo gewoon waren. Dit deel van Twente staat bekend om zijn gastvrijheid en gemoedelijkheid. De fraaie omgeving, met onder meer honderden hectares van natuurgebied en bossen, de riviertjes de Regge en de Vecht en een heus kasteel nodigt u uit tot uren heerlijk fietsen en wandelen. Behoeft aan vertier en voorzieningen? Fiets dan naar het pittoreske dorpje Den Ham, met zijn eeuwenoude Brink. Verder fietst u in een half uurtje naar het bekende toeristenstadje Ommen, met zijn leuke winkels en gezellige terrassen.

We liggen dichtbij 3 hele mooie regio’s namelijk het vechtdal met veel bos en heide, de Regge Vallei en de Sallandse Heuvelrug en Twente!

U kunt in al deze regio’s fietsen en wandelen in Overijssel!

Steeds meer mensen komen naar deze regio voor het fietsen en wandelen in Overijssel. Veel senioren en 50+ kampeerders komen deze kant op in het voor en najaar, maar ook in het hoogseizoen.

Er zijn diverse fiets en wandelroutes hier in de omgeving. U kunt hier fantastisch de regio verkennen door te fietsen en wandelen in Overijssel.

U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Bent u een echte natuurliefhebber of houdt u er van om te fietsen en te wandelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt uren fietsen en wandelen in de omgeving van camping de Blekkenhorst. Fiets of wandel het bos in en geniet van wat de natuur u te bieden heeft. Ook is het leuk om met het hele gezin een gezellig dagje in het bos te beleven! Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk wandelen met uw hond! Boek dus uw vakantie bij camping de Blekkenhorst en u beleeft werkelijk een onvergetelijke vakantie, omgeven door de prachtige natuur.

Vechdal-FietsvierdaagseSaharaVechtdal-Wandelvierdaagse

 

 

 

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: