adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping in Twente

De Blekkenhorst: camping in Twente, voor een onvergetelijke vakantie!

Deze camping in Twente is prachtig gelegen. De omgeving van de camping is prachtig. U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving van camping de Blekkenhorst. U ervaart het gevoel van rust en ruimte.

Onze camping ligt in de Twentse Hooilanden. Dit is een natuurgebied vol met riviertjes zoals de Regge en de Vecht. Onze camping Twente in de Twentse Hooilanden is één van de zeldzame gebieden in Nederland waar u nog ‘ouderwets’ kunt genieten van de rust en de ruimte die vroeger zo gewoon waren. Dit deel van Twente staat bekend om zijn gastvrijheid en gemoedelijkheid. De fraaie omgeving, met onder meer honderden hectares natuurgebied en bossen, de riviertjes de Regge en de Vecht en een heus kasteel nodigt u uit tot heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving van camping de Blekkenhorst. Behoeft aan vertier en voorzieningen? Ook dat is geen probleem. Het pittoreske dorpje Den Ham, met zijn eeuwenoude Brink, ligt binnen handbereik. Verder fietst u in een half uurtje naar het bekende toeristenstadje Ommen, met zijn leuke winkels en gezellige terrassen. Kortom: er is voldoende te beleven op en rondom Den Ham. Boek daarom een geweldige vakantie op camping de Blekkenhorst!

Uiteraard kunt u dus ook heerlijk wandelen met uw hond, wanneer deze met u mee gaat op vakantie. U zult uren wandelplezier met uw hond beleven.

Natuurlijk is er op de camping ook veel te beleven. U kunt heerlijk genieten van uw vakantie samen met uw gezin. Voor de kinderen wordt veel georganiseerd zodat zij ook een geweldige vakantie beleven. Kom ook heerlijk zwemmen in het verwarmde zwembad!

Bent u benieuwd naar onze camping in Twente? Neem gerust contact op met ons en vraag naar meer informatie. Natuurlijk kunt u ook gewoon een keer gezellig langs komen om de camping te bekijken!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: