adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping Hellendoorn

Camping Hellendoorn

Gelegen in het Overijsselse Den Ham, vlakbij Hellendoorn, ligt camping de Blekkenhorst. Camping de Blekkenhorst is een gezellige, maar toch rustige camping. In het voor- en naseizoen is het er een oase van rust en ruimte. Waar het er daarentegen in het hoogseizoen één groot feest is! Op onze camping zijn alle kampeerplaatsen voorzien van privé sanitair! U hoeft dus niet meer met uw toilettas onder uw arm naar het gezamenlijk sanitairgebouw, maar heeft alle privacy!

Voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen is het op de Blekkenhorst heerlijk rustig. De omgeving is er prachtig en leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen! De vele schitterende routes voeren je langs de mooiste plekken van het Overijsselse landschap. Denk hierbij aan uitgestrekte bossen, prachtige paarse heidevelden, volop kanalen en rivieren en vergeet vooral de zandverstuiving niet! Ook kunt u vanaf de Lemelerberg genieten van prachtig uitzicht over de heidevelden en de schaapskudde!

Hoogseizoen

In het hoogseizoen verwelkomt camping de Blekkenhorst vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of twaalf. Deze kunnen zich vermaken met Aartje, Suus en Pluis. Daarnaast organiseert het animatieteam iedere dag volop activiteiten voor jong en oud. Mochten de kinderen geen zin hebben om met de activiteiten mee te doen zijn er op de camping genoeg andere dingen te beleven! Zo kunnen de kinderen zich eindeloos uitleven op de airtrampoline en daarna heerlijk afkoelen in het (verwarmde) buitenbad. Of lekker een potje voet- of volleyballen op het grote sportveld, geitjes voeren of midgetgolfen? Op de Blekkenhorst kan het allemaal.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 0546-671559 of een mailtje te sturen naar indo@de-blekkenhorst.nl

 


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: