adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping Hardenberg

Opzoek naar een mooie groene gezinscamping in de buurt van Hardenberg? Camping Hardenberg, camping de Blekkenhorst. Is gelegen in het prachtige dorpje Den Ham.

Deze camping Hardenberg ligt op ongeveer 17,5 km van Hardenberg, bekend van het Ballonfestival, de grote motorbeurs en de vele andere evenementen die gehouden worden in de Evenementenhal.

Camping de Blekkenhorst is een mooie groene camping. Op deze camping zijn alle kampeerplaatsen van elkaar gescheiden door mooie groene heggen. Daarnaast heeft iedere kampeerplaats privé sanitair! De charme van het kamperen en de luxe van privacy! Bij ons vind u het allemaal.

De prachtige bosrijke omgeving biedt veel prachtige wandel – en fietsroutes. Dus wie van fietsen en wandelen houd is bij ons aan het juiste adres. Zo voeren de vele prachtige routes u langs dichte bossen. Over de uitgestrekte zandvlaktes. Of langs de heidevelden. Ook is het mogelijk om met de fiets naar Hardenberg te gaan. Dus er zijn volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.

Naast prachtig natuurschoon. Zijn er ook verschillende monumenten te bezichtigen. Bijvoorbeeld, Kasteel Eerde, of één van de vele idyllische boerderijtjes. Ook zijn er verschillende interessante musea te bekijken. Het galeriedorp Ootmarsum biedt meerdere galeries om te bezichtigen.

Kortom camping de Blekkenhorst, camping Hardenberg!


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: