adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren met comfort en privacy

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 01-04-2019 t/m 31-10-2019
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Kerst! Sfeervol genieten in één van onze prachtige huizen!
vanaf€ 275,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Camping Den Ham

Gezellige familie camping Den Ham.

Bent u op zoek naar een geweldige camping voor het hele gezin? Boek dan uw vakantie bij camping Den Ham! U beleeft bij ons een onvergetelijke vakantie met veel voorzieningen en activiteiten. Bovendien heeft camping Den Ham geweldige kampeerplaatsen en prachtige accommodaties.

camping Den Ham

Camping Den Ham

Op Camping Den Ham kunt u volledig tot rust komen. Bijvoorbeeld door de omgeving van Camping Den Ham verkennen te voet, per fiets of per paard. De omgeving (Salland, Twente en het Vechtdal) bieden u veel verschillende landschappen. Een bosgebied, een veengebied, een watergebied en prachtige landschappen bieden u een willekeur aan prachtige plaatjes! Ook kunt u natuurlijk lekker in het verwarmde zwembad dobberen of lekker voor uw tent liggen of zitten. Vlakbij de Camping Den Ham is een prachtige vijver te vinden met veel vis. Hier kunt u heerlijk vissen en daardoor ook tot rust komen.

Heerlijk een snelle hap of wat drinken kunt u natuurlijk ook op Camping Den Ham. De gezellige kantine van Camping Den Ham is hiervoor een uitstekende locatie.

Op Camping Den Ham kunt u kamperen met gratis privé sanitair op ruime plaatsen die afgescheiden zijn door heggen. Hierdoor heeft u volop privacy. Het privé sanitair is ruim opgezet en hier kunt u lekker uw toiletspullen neerzetten zodat u hier niet meer mee over de camping hoeft te lopen.

Het is ook mogelijk om een jaarplaats te huren. U kunt hier zelf een chalet plaatsen of een chalet aanschaffen. U kunt een ruime keuze vinden aan chalets en stacaravans op deze pagina.

Indien u meer informatie wilt over een kampeerplaats, vakantiehuisje, een jaarplaats of andere faciliteiten kunt u contact met ons opnemen door middel van een mailtje, telefoontje of kom gewoon eens aan. Wij heten u van harte welkom bij ons op camping de Blekkenhorst om een kopje koffie te halen.


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: