Accomodatie: Chalet

Op Camping de Blekkenhorst

logo camping de blekkenhorst

Een onvergetelijke vakantie op Camping de Blekkenhorst!

Trekkershut

Kamperen in een trekkershut Op Camping de Blekkenhorst Previous Next Omschrijving Voorzieningen Plattegrond Omschrijving Kamperen in een trekkershut Wij hebben een aantal trekkershutten op de Blekkenhorst. Elke trekkershut beschikt over;

Lees verder »

Ontdek de omgeving

Naast de gezelligheid en ontspanning op onze camping zelf is er in de omgeving ook genoeg te beleven! Bent u een natuur liefhebber zijn er verschillende fiets en loop routes te vinden. Deze kunt u verkrijgen in de receptie.

Daarnaast kunt u gerust een dagje uit met de kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor, Attractiepark Slagharen, Wildlands Adverture Zoo, Duitsland en nog veel meer. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt. Of wilt u lekker shoppen in de nabijgelegen steden zoals Ommen, Almelo, Zwolle of Hardenberg. Er is zo veel te doen en beleven!

Er zijn in en na het hoogseizoen enorm veel evenementen in de buurt. Denk aan een braderie, feesttenten, Hellendoorn rally en nog veel meer!

Recreatieteam

Tijdens de zomermaanden is er op camping de Blekkenhorst een professioneel recreatieteam aanwezig. Zij verzorgen 6 weken lang allerlei activiteiten voor de gasten. Gedurende de dag organiseren zij diverse activiteiten voor jong en oud. In de ochtend wordt er geknutseld. ’s Middags gaan we erop uit of wordt er een spel georganiseerd op het sportveld. ’s Avonds wordt er bijvoorbeeld een speurtocht uitgezet, ga je op vossenjacht of doet het gehele gezin mee met spijkerbroek hangen!

animatie team kamperen Overijssel camping de blekkenhorst

U vindt ons hier ↓

Schuiven naar boven