adres  Nienenhoek 8 - 7683 SC - Den Ham  |  telefoon  0546 - 67 15 59  |  mail  info@de-blekkenhorst.nl
kamperen met eigen sanitair

Recreëren als een vorst
op camping de Blekkenhorst

  • Privé sanitair op iedere plaats!
  • Kampeerterrein geopend van 30-3-2018 t/m 31-10-2018
  • Huisjes Susan, Grutto en Jolande het hele jaar door te boeken!
  • Animatie tijdens Pinksteren en het hoogseizoen
  • Openluchtzwembad & Airtrampoline
  • Veel fiets -en wandelroutes in de omgeving!
De meest comfortabele camping van Nederland
Weekend Grutto! Aankomst vrijdagmiddag-vertrek maandagochtend!
€ 233,-
Direct reserveren mogelijk, overzichtelijk en eenvoudig!

Direct reserveren

Meer dan 8500 gasten gingen u voor!

10-persoons vakantiehuis

Sfeervol ingericht 10-persoons vakantiehuis!

Dit authentieke vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft om een heerlijke vakantie te beleven. Uiteraard is het huis voorzien van een volledig inventaris voor 10 personen. Het is verplicht om op de bedden een hoeslaken, dekbedovertrek en een kussensloop te gebruiken. U kunt deze zelf meenemen, of bijboeken.

Het huis staat op een centrale plaats op ons park, dicht bij de faciliteiten, zoals de dierenweide, het sportveld en het zwembad!

In het hoogseizoen is er op de camping een super leuk animatieteam aanwezig! Deze zorgen er samen met Pluis de eekhoorn voor dat de kinderen een  geweldige vakantie beleven. Iedere dag worden er superleuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bijvoorbeeld, boogschieten, spijkerbroek hangen en theater. Daarnaast kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op de airtrampoline. Daarna kan er afgekoeld worden met een duik in ons verwarmde openluchtzwembad.

Camping de Blekkenhorst ligt in een prachtige bosrijke omgeving van de Twentse Hooilanden. In de omgeving zijn veel gezellige dorpjes te bezoeken, bijvoorbeeld Ommen of het galeriedorp Ootmarsum. De stad Hardenberg ligt op ongeveer 20 minuten rijden. In de naaste omgeving zijn veel mooie fiets – en wandelroutes uitgezet. Avonturenpark Hellendoorn en attractiepark Slagharen liggen op 30 minuten rijden van de camping.

December is de gezelligste maand van het jaar! Daarom is het huis sfeervol verlicht. Bovendien krijgt u een heerlijke rollade van ons cadeau.

Kortom: Zeker de moeite waard om eens van ons familiehuis te genieten!

 

  


Gastenboek

Like de Blekkenhorst op Facebookde Blekkenhorst op Zoover

Wij zijn aangesloten bij: